Külföldi turnék, show mûsorok

1987-88-ban több hónapig Németország egyik legjobb Kur Orchestra-jában játszik Bad Nauheimben.

1983-1991 között édesapja Rátonyi Róbert két órás One-Man Showjának zongoristájaként turnézik az USA-ban, Izraelben, Angliában, Svédországban és Oroszországban.

1990-ben Palma de Mallorca-n a világhírû Teatre Principal-ban kíséri az ?Edit és Marlene? c. elõadást (Kútvölgyi E., Vitai A. és Mikes L.-val).

Több ízben kíséri saját zenekarával a hagyományos Szilveszteri Gála mûsort a Vígszínházban és a Fõvárosi Operett Színházban.

1991 óta kísérõje a Madách Színház két kitûnõ mûvészének, Hûvösvölgyi Ildikó és Cseke Péter zenés mûsorának a ?Kétszemélyes Bolondságnak?, melyrõl TV felvétel készül. 2000-ben Baselban és Bernben vendégszerepelnek.

1992-ben zenekarával kíséri a hagyományos Táncdalfesztivált Egerben.

Zenei vezetõje a Kongresszusi Központ nagysikerû nemzetközi Euroshow és Showszóró c. produkcióinak.

1999-2000 három nagysikerû szuper koncertet ad a Vigadóban és a Budai Parkszínpadon, melyeken zenei vezetõje, hangszerelõje és zenekarával kísérõje a ?Divák Éjszakája? c. koncertnek (Miklósa Erika, Malek Andrea, Szulák Andrea, Keresztes Ildikó, Póka Angéla, Pándy Piroska, Király Linda közrm.) és a ?Trubadúrok Éjszakája? c. koncertnek (Somló Tamás, Demjén Ferenc, Roy és Ádám, Sasváry Sándor, Domahidy László, Gábriel közrm.)

Immár hagyományosan évek óta zenei vezetõje és kísérõje Orosz Zoltán harmonikamûvésszel a Francia Intézet Sanzon Versenyének valamint a Francia Köztársaság Nemzeti Ünnepi mûsorainak.